Lid worden van toneelvereniging Ernst & Luim Haarsteeg

Op dit moment heeft Ernst & Luim 50 vaste leden, waarvan 4 ereleden. Ondanks dat dit een groot aantal is voor een toneelvereniging, zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Uiteraard zoeken we primair naar talentvolle spelers. Talent kan uiteraard ook op andere vlakken liggen, zoals decor, kleding, licht, geluid, grafisch ontwerp, choreografie, fotografie, film of bijvoorbeeld grime.
Voor de spelersgroep zijn we met name op zoek naar jong talent tussen de 16 en 40 jaar.
Toneel is de ultieme teamsport. Het is dan ook van essentieel belang dat jij bij de groep en de groep bij jou past. Daarom word je het eerste jaar altijd aspirant-lid.
We repeteren op de dinsdagavond van 20.00 tot 23.00 uur in Dorpscafé De Steeg te Haarsteeg. De eerste repetitie valt meestal op de dinsdag na carnaval en de uitvoeringen zijn in de tweede en derde week van november. Gedurende de vakanties wordt er niet gerepeteerd.


Aanmelden

Wil je kennismaken met Ernst & Luim? Neem telefonisch contact op met Bernadette van Kemenade (073-6314607) of mail ons je naam en telefoonnummer ( info@ernstenluimhaarsteeg.nl ). Dan maken we een afspraak om tijdens een van onze repetities op de dinsdagavond kennis te maken met onze vereniging. Indien het klikt, hopen we dat je aspirant-lid wilt worden.